Arkadaslar Green Chest Görevi Varya?

Knight Online > Knight Online Dünyası > Questler
agalar bu yesil kutu bu görev dısında baska neyden cıkar yaratıkta fln nerden bulabiliriz??? ph34r.gif

birde maradon patchinden sora forgettene nerden girilir??
DiK4GeN xD
cıkmaz sanrım ama mavı kutu var forgetten tempLe mı ne ondn cıkıo o evetıl kutudan daha ıı mavı kutu.
pierkamil
ft de kı canavarları kesersen çıkar ne die sorma smile.gif
yaw biliom forgetten templeyide ondan cıktıgını bilmiodum birde forgettende gb düsüopmus dogrumu?
mert55
beli olmas biggrin.gif
DiK4GeN xD
bilmiorumkı dusse manyak olur biggrin.gif

ama zor dusuodur 1 tane nadıren olabılır en guclusunden.
agalar düsmüomu yai simdi en güclüsü ne ki orda??
download_can
az önce yeşil kutu kırdır 56 lwl priestte hellb reaker cıktı +3 e bas tım elimde yanmaya başladı 57 yaptımve ardream show üstü +7 str gysi set takılar full +8 str süper oldu:)
DiK4GeN xD
Hb +3de yandı?
download_can
olm patlamadı unique itemlerin hepsi +3 e basıcan md +7 gibi yanmaya baslar
DiK4GeN xD
hb+6da parlıo de bılıodum ondn yada +6da tam parlıo ?
intycome
forgetten templede en guclu yaratık spector eger kayarak vurursanız vurup kacarsanız veya uzaktan vurursanız.nowa atar warrıorlar harıc herkes yatar(warrıorlarda fasla can oldugu ıcın dıorum)spectorda warrıorların hp setını gıymesı lasım cunku defansa vurmuo lr'ne gore vuruo lr ne kdr yuksekse o kdr az vuruyo benım warrıor var 58 lwl LoRdR0d0 olympiada onla ft ye gırdıgımde hıc yatmıyorum alanlarda nerdeyse 6k can oluo hp gıysılerını gıyınce
yasayancan
kardes bende olym. oynuorum msn:ronhaldinho_4@hotmail.com eklersen sevinirim bişi konusacam senle
intycome
QUOTE(yasayancan @ 11.09.2007, 18:39) *
kardes bende olym. oynuorum msn:ronhaldinho_4@hotmail.com eklersen sevinirim bişi konusacam senle

ben eklıyımde ben normalde edanada oynuyorum abım oly de onun charı ben kastım hep ondan bılıyorum warrıorları.ama olsun gorusuruz yınede oyunda!
desertman
sanırım ft da gb çıkmıyodu ama çogu ittemm ordan çıkıyo dduydum kadarıyla eybissde çıkıyomus
Steeıoo
LVl 59ftsinde cıkıyor yeşil kutu alın size specterin ss'si çarım ezikken ha şimdiki hali deil:D speçter budur lighting nowası ve fress mind e bakar nowası en az 3kdır wlcanıc rack gibidir ama flame deil.
tmac194
55 %50 de Açılıyor Green Chest Görevi Ayrıca Forgeten Templedan Cıkıyor Green Chest !!!
tmac194
Green Chest Görevi Lvl 50 Yüzde 50 Açılıyor Ayrıca Forgetten Templedan Bulabilirsin !!!
kunt
forgetten temple den çıkar
agalar peki bu forgetten temple yeni seyde maradon patchinde nerde?
ByKu
benm bildiim 46 59 forgette çok güçlü yaratıklar yok dk ash paralyzer falan filan 60 80 i bilemem ama
Barcode
Forgotten temple'dan düşüyor. 46-59 arası olandan green chest(2. sınıf) , 60-80 arası olandanda blue chest(1. sınıf) düşer. 46-59 akşam 9 da (başka saatlerde var ama aklımda diil) 60-80de 10da.
sagol barkot peki bi sey sorcam hergüün olurmu bu???
faiil
ft deki yaratıklardan kutu cıkıyomu pokadar grdim hiç kutu görmedim yeşil kutu falan diil bildimiz kutu hayvan kesincer cıkanlardan bide her seferinda 5 tane 1920 mana veriyo oda ne iş anlayamadım
orchunter31
ben 56 oldum kırdırdım kutuyu elixir çıktı bekliyodum dv çıkar diye elixir bi çıktı kafayı yiyodum
RomenDiyoj3n
QUOTE(skype @ 10.09.2007, 20:38) *
yaw biliom forgetten templeyide ondan cıktıgını bilmiodum birde forgettende gb düsüopmus dogrumu?

en sondaki canavardan çıkar çıkarsada
_dreamfighter_
hiç bir canavardan green chest dusmez

forgettene yeni giriş yeri chest gem felan kırdırma yerinin arkasındaki yolu izleyerek bulabilirsin
domain