55 Lvl Abyss Beesing Görevi

Knight Online > Knight Online Dünyası > Questler
dragon_1035
arkadaşlar benim 55 lvl adamım var ve abyss beesing görevi açıldı bu görev de fallan angel kesmek gerekiyormuş ve abyss beesing çıkarcakmışız onun yerine oazardan alsak olur mu bilginiz varmı acaba
dragoncanberk
biraz siteyi karıstır bulursun
boraguven
QUOTE(dragoncanberk @ 18.11.2007, 02:02) *
biraz siteyi karıstır bulursun

Yaw BU gorew ne ya yenı duydum :C
dragon_1035
tamam saolun
Schizophrenic
al pazardan yada git oraya kesenler wardır para için kesiolar yalvarırsan verebilirler yada ucuza verirler
ayture261
kanka yaa nereler onlar ben onu biilmiyorum anlatırmısınız biggrin.gif kızmayın bilmiyorumdaaa???((CVP)))
dragon_1035
lvl 55 de açılıyor 1 ci serverlerde delos diye bir yer var orda kesiyorsun bi yaratığı ondan çıkıyor işte
Qfix
çok zor çıkar ama sad.gif
XeleloXsin
peki kesmek kolay olur mu?? acaba kescemde ama ben grvi vermeyi dusunmuyorum kirdircam
XeleloXsin
peki kesmek kolay olur mu?? acaba kescemde ama ben grvi vermeyi dusunmuyorum kirdircam
Chronixx
sanırım kırdırılmıo o. abyss kırdırılıo. bence bu fazla para etmiodur görevi versen daha iyi biggrin.gif
abyys bleesing kırdırılmaz. healler preislerin verebildğim 60+da açılan bilmemkaçbin hpyi arka arkaya dolduran bi heal özelliğini kendize basmanıza yarayan bi pottur aslında.(bkz: http://www.knightonlineworld.com item listesi.) Görevin varsa ve elinde abyys blessing varsa tabiki göreviyap fazla varsa kullanma sat ii para eder herzmn.

sakın siteye girmein fake site!!!!
fallen angellerden ii exp gelio die duydum
mert55
QUOTE(GöZTePeLii @ 21.11.2007, 21:36) *
al pazardan yada git oraya kesenler wardır para için kesiolar yalvarırsan verebilirler yada ucuza verirler

yoq la vermiolar cimriler biggrin.gif
3l B0mbas!
yaw bu fallen angeller kacıncı katta ghost warriorlara kadar cıktım yoklar daha ustte mii?
STRbuffer21
benim dayım 78 lwl hep ordayız
STRbuffer21
hell olmadan kesemessin dayım eskiden 73 lwl di onu 2 helci helelyidouk zor kesioduk biggrin.gif kaç kere çıkmasını bekledik kaç kere kestik 1 kere çıktı o da harun abime çıktı bana verdi
RomenDiyoj3n
kanka eğer aklın varsa onu kesmeye çıkma 500 veya 1000 vuruolar çok güçlü defansıda fazla ve o abys blesingte ço kzor çıkar heralde 20 tane kessin 1 tane çıkar pazardan al rockgitar.gif
RomenDiyoj3n
sen varya fallen angeli 55 lvl de kes ben oyunu bırakacam

arkadas var 72 lvl 1920 heal 2000 bufla zor kesio
Mitolna
ama bu görev baya iyi exp veriyo 55 lvlde %40 exp veriyo biggrin.gif
gokker
doru al bencede zor kesilio hemde çookk!! 42.gif
KaNiS
kesmek o kadar zor deil 57 lvl chitinli ve glave +7 li bi warior keser.
domain