Edanada Clan Kuruluyor

Knight Online > Serverlar > Edana > Clanlar Bölümü
erhanunal
beyler bayramda clana alım başlanıcak ardream clan olcak clan sevgi amaclı ve 7/24 online olmnızı dileriz clanda 70 lwl kuzenim olcak rahat olursunuz sorunlarınızda yardıma koşar bizde koşucaz ama lwl acısından etkili olabilr ardream clan yhapmayı planlıorum arada ronak land base kaçarız clan svgi oluşmasını diliorm şimdiden herkes kardes gibi olması arzusuyla acıorm sembol olarak clana starbucksın sembolunu koycam ardream da efsane olcaz cevremiz geniş biggrin.gif itemler zengin rahat rahat np kasabiliriz bayramda bana ulaşırsanız ala bilirm ko forum dan herkes lwl sınırı olmadan alıncak ama iyiliğimizi avantaj olarak kullanmanızı ummuyorum bayramda TeCToNiC yani bana ulaşa blirsiniz oyun icinde e1 de oluyorum .. lwl eziq olursa kuzen yardımyıla klırsınız nese bu kadar detay inşallah ii ilgi ve sevgi toplar clanda aile gibi olma arzusuyla Ardreampk42 senide bekliyorum biggrin.gif buttrock.gif nick doğrumu yazdım bilemiyorum :S nese yorumlarınızıda bekliyorum tam takım olalım biggrin.gif HUMMANIZ BUNUDA BELİRTİYİM.....
blade3
+72 yim edena 20k np vardı smile.gif bagıslamıstım Idinara biggrin.gif alım varsa gelem
erhanunal
herzaman alıma yer war bayramda ozm detaylı konusuruz sen bana bayramda öm atarsan daha ii olur k sorun olmazsa ?
blade3
tmm konusurs
erhanunal
1 kişimi :S
erhanunal
bayramda itibata gecen herkese alım devam etmekdedir !
erhanunal
şimdien itibata gecerseniz bayramda daha yakın oluruz
erhanunal
bu arada kuzeenin ıd si Ikingll
erhanunal
yhaw pardon K büyük olcakdı sorun ckmasın simdi :S
erhanunal
kuzenle itibat gece bilirsiniz
erhanunal
yorumları bekliorum ...istekli olanları
Penguin
erhanunal çok flood yapıyorsun dikkatli ol !

erhanunal
tmm kusura bakmayn :S
batuhan.m
alım dewam ediyomu???? tongue.gif tongue.gif
emirkiraz
hocam benide alabilirmisiniz adım aslangsedana uzun süredir hiçbir klana giremedim şimdiden yapacağım hatalar için özür dilerim
beni de klanınıza alabilirseniz çok sevinirim..
İyi günler!
domain