Pelerin Atı Kesmek Için Adam Lazım.

Knight Online > Serverlar > Cypher > Clanlar Bölümü
yaka07
slm Arkadaşlar cyper a pelerin atı kesmek için clana adam alınır.36 lwl warriorum bir haftada 20m yaptım ve pelerin alacam.İlgilenenlere duyurulur. 82.gif
KOadmin
kanka daha erken deilmi? biggrin.gif:D:D:D
Desert_Eaqle
QUOTE(yaka07 @ 27.01.2009, 11:06) *
slm Arkadaşlar cyper a pelerin atı kesmek için clana adam alınır.36 lwl warriorum bir haftada 20m yaptım ve pelerin alacam.İlgilenenlere duyurulur. 82.gif

ooo lwlin cok yüksek tek atarsın o ata gir kes ya prieste bile ihtiyacın yok.(bu yarın birgün bu lwlde krallıga adaylıgını koyar biggrin.gif )
Dionysos
QUOTE(innatewarrior @ 27.01.2009, 11:32) *
ooo lwlin cok yüksek tek atarsın o ata gir kes ya prieste bile ihtiyacın yok.(bu yarın birgün bu lwlde krallıga adaylıgını koyar biggrin.gif )

Muhaha tongue.gif
Sarıaslan
peLerin parayLamı aLınıo ya xD
144k np varmı o 36 LwL charda laugh.gif
Dionysos
QUOTE(Eddy_KajmeraN @ 27.01.2009, 12:06) *
peLerin parayLamı aLınıo ya xD
144k np varmı o 36 LwL charda laugh.gif

HeHe tongue.gif PeLerin Tabe ParayLa tongue.gif Sadece royaL cLanLarda Np Bagısına Göre aLınıyor tongue.gif
lK0LeRal
bu heralde pelerin derken aly demek istedi biggrin.gif ama gerçi aly almak içinde atı kesmeye gerek yok biggrin.gif
Léito|1903`
Pelerin atı kesmek için diyor..Yani demek istediği 144 k np toplamak için yüksek npLi adam alınır demek istemiş..Ayrıca neden düşük levelleri aşalıyorsun..? sen hiç o levelde olmadın mı ?
lK0LeRal
ne alakası var.. üstelik ben aşağılamak için bişey söylemedim
Léito|1903`
ben innatewarrior'a dedim
lK0LeRal
oke kanka tmm.. demek ben yanlış anladım biggrin.gif
KingOfDarkness
Her konuda Tartışmaya girmeyin

Gelelim yaka07 kardeşime öncelikle pelerin parayla alınmaz bu 1

pelerin atı senin gibi 200 tanesi bile gelse tek atar bu 2

20 snn için iyi para olabilir ama coğumuza göre diil3

pelerin atına gitmen için baya baya bi np olması lazım bunuda şuanlık yapman için en azından 58 lvl olup adreamda 1-2hatta 3 ay (Acayip ks var cunku) buda 4

önce lvlini kas kardeşim sonra bunları düşün bu 5

Unutmayalımki Herkes Eskiden Böyledi Bilmemek değil Öğrenmemek ayıp tartışmaya ve adamı rezil etceniz yerde bilgilendirin
MrPhantasy
cyper da assasım war TheVeLeT CLAN G KAC
domain