Master Quest Ile Ilgili

Knight Online > Knight Online Dünyası > Questler
Desert_Eaqle
arkadaşlar ben önceden beri hep andream kastım.hic +60 master charım olmadı.ve boşta duran bi charımı master yapmaya karar verdim chara baktıgım zaman charda para yok.
1)bana rogue master acmada gerekli itemlerin adları
2)nerde cıkartabilirim.
3)yardım eden arkadaşa point.biraz az ama napalım bu kadar var (1m)
lK0LeRal
asga da proxy die bi npc var. ona git master gorevini al. master için istenen şeyleri pazarlardan tanesi max 500k dan bulabilirsin. buda sana max 4m ye patlar..
ShiningStar
Mavi kalp Centaur'un Master Boss'undan.
Urkthron's Essance Uruk Hai Master Bossundan.
Trethonz's Essance Treath Master Boss'undan.
GaruKonga's Essance Kongau Master Boss'undan.
Diğer 1 tanesi Lamia'nın Master Boss'undan.
Diğeride DTS'nin Master Boss'undan.

Rogue master açmak için ise.

Haunga'nın master boss'unu.
Ağaçların master boss'unu
Centaur'unda master bossunu mavi kalpi topla Bellua yada Asgada'ki npcye ver açtırabilirsin.

Ben kesemem satın alıcam diyorsan.

Sarı renkli ve koyu lacivert renkli iksir ile mavi kalpi al.Hepsinden yanlızca 1 tane
Desert_Eaqle
ya benim bankada bi tane dd buldum mage +1 olympiada bu itemlere karşılık takaslicak var mı ? pointide ikinize bölüştürorum cok teşşekür ederim.
Gecenyargici
pazardan al bende pazardan aldim 2m param gitt.
ShiningStar
Eskiden millet en az 3.5,4 gb ye yapıyordu şimdi ise en fazla 3m smile.gif
Odysseus
aL Kardesim (Ç)alıntıdır tongue.gif

Desert_Eaqle
QUOTE(Sheytan__00 @ 27.01.2009, 17:34) *

bak bu işime yaradı.anladım bunların benzeri var bende ama benzeri aynısı değil işte sorunda orda biggrin.gif saol sanada 500k point atıcam bi mastera 1.5k point gitti biggrin.gif daha da istesemde atamam kalmadı cünkü biggrin.gif
Odysseus
QUOTE(innatewarrior @ 27.01.2009, 17:37) *
bak bu işime yaradı.anladım bunların benzeri var bende ama benzeri aynısı değil işte sorunda orda biggrin.gif saol sanada 500k point atıcam bi mastera 1.5k point gitti biggrin.gif daha da istesemde atamam kalmadı cünkü biggrin.gif

saoL Kardesim Tşk Ederim smile.gif
Desert_Eaqle
ben teşşekür ederim hepinize.tek bişi kaldı olympiada bana bunları ayarlicak arkadaş varmı.???
ShiningStar
Luferde yada EMC'de yada Moradon Gatelerin oraya bak rahatlıkla bulursun smile.gif
Odysseus
QUOTE(innatewarrior @ 27.01.2009, 17:44) *
ben teşşekür ederim hepinize.tek bişi kaldı olympiada bana bunları ayarlicak arkadaş varmı.???

Akara'da olsan AyarLardım Ama oLy desin sad.gif
Léito|1903`
Centaur'ların orda küçük centaurlar var .. Mavi kalp onlardan çıkıyor.. Spike ile tek atarsın..
D[é]adLy_Powé[R] *
genellikle 2-3 dk da çıkıyor Canavarların büyükleri..
elk258
bnde bunu arıordum cevaplar için saolun
AloNeFoX
bende arıyordm tesekkurler
domain