+70 Rogue Icin Yay Secimi..?

Knight Online > Serverlar > Ronark
Sayfalar: 1, 2
pilow2boy
sa arkadaslar gine sizi rahatsiz etcem kusura bakmayin smile.gif
simdi +70 bir okcu icin nasil bir yay alabilirim ?
+7 helenid mi +7 ib mu +7 eb mu ee+7 alcak param yok onu soylemeyin
ve +7 helenid ronarkta kac gb dir yardimlarinizi bekliyorum
veya +8 ib kac gb dir ?
ona gore alicam
cvp larinizi bekliyorum simdiden tskler
selametle kalin
D0uqLes
eğer exp kascaksan +7 ib sana yeter de artar bile..
Gecenyargici
paran varsa en guzeli +7 scorpion bow (undy içinde guzel) yada +8 ib alabiliyosan
Gecenyargici
paran varsa en guzeli +7 scorpion bow (undy içinde guzel) yada +8 ib alabiliyosan
lionhunter
en iyisi +7 windforce almalısn... daha dorusu basmalısın
MKcellat
quest bow ne gune duruor_?
pilow2boy
kasmak icin değil pk icin cz icin +8 ib fiyati ne kadar ronark icin ?
+7 helenid daha mi guzel olur +8ib param yetmez sanirim o bakimdan
sizce hangisi ve fiyatlarini yazarsaniz sevinirim
pilow2boy
QUOTE(MKcellat @ 1.02.2009, 18:01) *
quest bow ne gune duruor_?

tamm da kanka o caktan yandi biggrin.gif
PTN
+7helenid = 7gb (cz için tavsiyem)
+7 ee = 9-10 gb(bu silahı almaya gerek yok bence para kaybı wink.gif
+7ib = 2-3 gb (exp için czde'de olabilir..)
+7sb= 4-5 gb (exp için ideal bence cz de undy için tavsiyem)
+7eb =4-5 gb(kesinlikle cz silahı wink.gif
+7cb =3.5-4.5 gb(cz için ideal)

ek olarak,
+8 ib = 15-20 GB
+8 ee = 15-25 GB
+8 eb= 15-20 GB
+8 CB 15-20 GB
lionhunter
en iyisi windforce hem exp kasarsın hem cz !
Gecenyargici

bence ala biliyosan en guzeli +8 zaten super hem exp hem cz
pilow2boy
QUOTE(PTN @ 1.02.2009, 18:05) *
+7helenid = 7gb (cz için tavsiyem)
+7 ee = 9-10 gb(bu silahı almaya gerek yok bence para kaybı wink.gif
+7ib = 2-3 gb (exp için czde'de olabilir..)
+7eb =4-5 gb(kesinlikle cz silahı wink.gif
+7cb =3.5-4.5 gb(cz için ideal)

ek olarak,
+8 ib = 15-20 GB
+8 ee = 15-25 GB
+8 eb= 15-20 GB
+8 CB 15-20 GB

yorumun icin tskler kanka +7 helenid alsam para kaybi olurmu?
yoksa +7eb mu alim daha iyi mi olur ?
lionhunter
Undefeatable Windforce (7)
Bow
Rogue
Attack Power : 127
Attack Speed : Slow
Effective Range : 40.00
Weight : 4.00
Max Durability : 14000
Current Durability : 14000
Defense Ability : -70
Flame Damage : 85
Strength Bonus : 10
Dexterity Bonus : 15
Required Dexterity : 165
Reverse unique item
pilow2boy
QUOTE(Gecenyargici @ 1.02.2009, 18:09) *
bence ala biliyosan en guzeli +8 zaten super hem exp hem cz

+8 lere gorunuse gore param yetmiyo kanka
ben en fazla 5gb civari bisey alabilcem ama CZ icin pk silahi yani exp icin değil
pilow2boy
QUOTE(lionhunter @ 1.02.2009, 18:10) *
Undefeatable Windforce (7)
Bow
Rogue
Attack Power : 127
Attack Speed : Slow
Effective Range : 40.00
Weight : 4.00
Max Durability : 14000
Current Durability : 14000
Defense Ability : -70
Flame Damage : 85
Strength Bonus : 10
Dexterity Bonus : 15
Required Dexterity : 165
Reverse unique item

kanka fiyatinida yazarsan sevinirim ronark icin kac gb yapar ?
PTN
QUOTE(pilow2boy @ 1.02.2009, 18:09) *
yorumun icin tskler kanka +7 helenid alsam para kaybi olurmu?
yoksa +7eb mu alim daha iyi mi olur ?

Öncelikle yorum için np wink.gif archer ile ilgili bir problem oldumu bana danışabilirsin..
helenid almanı tavsiye ederim çünkü biliyorsun archerların glacier skill i var ve helenid'de glacier damage veriyor , eb de lr damage veriyor fakat glacier daha önemli bence önce glacier atcaksın adam yavaslıcak sonra 5li okları saydırcan adam felç wink.gif
lionhunter
dostm bu itemi kendin yapıyosun 3 gb ye +0 ını yaparsın 6 ya kadar basarsn trinayla da +7 basarsın ama def-70 werio bunu da unutmamak lazm...
pilow2boy
QUOTE(PTN @ 1.02.2009, 18:13) *
Öncelikle yorum için np wink.gif archer ile ilgili bir problem oldumu bana danışabilirsin..
helenid almanı tavsiye ederim çünkü biliyorsun archerların glacier skill i var ve helenid'de glacier damage veriyor , eb de lr damage veriyor fakat glacier daha önemli bence önce glacier atcaksın adam yavaslıcak sonra 5li okları saydırcan adam felç wink.gif

tuyo icin tskler smile.gif kanka
gecenlerde +7 helenid gormustum 5gb civariydi ondan kafama yatti ama para yoktu alamadim burda sorim dedim bi simdide bazi itemleri satip guzel bi yay almayi dusunuyorum
ha burada e=lf belt mi alsam judicious belt mi judi daha ucuza geliyo ondan helenidi alabilmek cini efl belti satim mi ?
bide +1 pp mi alim +1 black dragon mu ne oda fiyat yuzunden bir yerlerden kisip guzel bi bow almak ini yardimlarini bekliyorum kardesim
ShiningStar
70 Bowu
+8 İB
+7 Eagle Eye's

Bu üçünden birini seçebilirsin.
pilow2boy
QUOTE(lionhunter @ 1.02.2009, 18:16) *
dostm bu itemi kendin yapıyosun 3 gb ye +0 ını yaparsın 6 ya kadar basarsn trinayla da +7 basarsın ama def-70 werio bunu da unutmamak lazm...

kendin yapiyorsun derken ? nasil olcak o is kanka aciklarmisin bu ilk archer charim o yuzden cok birsey bilmiyorum sad.gif
priest_iso
ben eb tavsiye ederım hem lr bow hem de str fln werıo weight için ii olur eb faworim wink.gif alabiliosan +8 al wink.gif ama 5 gb war dıosun...
pilow2boy
QUOTE(priest_iso @ 1.02.2009, 18:21) *
ben eb tavsiye ederım hem lr bow hem de str fln werıo weight için ii olur eb faworim wink.gif alabiliosan +8 al wink.gif ama 5 gb war dıosun...

evet kanka dedigim gibi 5 gb var oda itemleri satip daha ucuzunu alip yapicam sad.gif
PTN
QUOTE(pilow2boy @ 1.02.2009, 18:17) *
tuyo icin tskler smile.gif kanka
gecenlerde +7 helenid gormustum 5gb civariydi ondan kafama yatti ama para yoktu alamadim burda sorim dedim bi simdide bazi itemleri satip guzel bi yay almayi dusunuyorum
ha burada e=lf belt mi alsam judicious belt mi judi daha ucuza geliyo ondan helenidi alabilmek cini efl belti satim mi ?
bide +1 pp mi alim +1 black dragon mu ne oda fiyat yuzunden bir yerlerden kisip guzel bi bow almak ini yardimlarini bekliyorum kardesim

Hmm şimdi elf belt çok işine yarar öncelikle eger çok para gerekmiyorsa onu satma derim ben judi bendede vardı ama kesinlikle elf belt ile kıyaslanamaz wink.gif +1 pp alcagına black dragon al derim kat kat daha ucuz artan paraylada eline helenid çekersin wink.gif birde böyle bir seçenek var +1 pp ve elf belt kalsın kiralık silahı kullan artan paranla ticaret yap ve helenid al smile.gif ben olsam böyle yapardım çünkü pp +1 ile elf belt iyi itemler.
pilow2boy
QUOTE(PTN @ 1.02.2009, 18:25) *
Hmm şimdi elf belt çok işine yarar öncelikle eger çok para gerekmiyorsa onu satma derim ben judi bendede vardı ama kesinlikle elf belt ile kıyaslanamaz wink.gif +1 pp alcagına black dragon al derim kat kat daha ucuz artan paraylada eline helenid çekersin wink.gif birde böyle bir seçenek var +1 pp ve elf belt kalsın kiralık silahı kullan artan paranla ticaret yap ve helenid al smile.gif ben olsam böyle yapardım çünkü pp +1 ile elf belt iyi itemler.

evet kanka simdi elimde wp+0 var pp+1 yerine ve +8 fp kolluk var
300m den wp gitse 65mden de fp gitse bide 11m da oyle var toplam 376m eder yani daha baya var hem elde de pp+1 yok oluyo biraz para sikintisi var biggrin.gif
ne yapmam lazim tam cozemedim sad.gif
lionhunter
dostm doruk_kurtoglu@hotmail.com ekle açk açk anlatırım ben sana..
PTN
QUOTE(pilow2boy @ 1.02.2009, 18:30) *
evet kanka simdi elimde wp+0 var pp+1 yerine ve +8 fp kolluk var
300m den wp gitse 65mden de fp gitse bide 11m da oyle var toplam 376m eder yani daha baya var hem elde de pp+1 yok oluyo biraz para sikintisi var biggrin.gif
ne yapmam lazim tam cozemedim sad.gif

Elf belt sende yokmu :S var dedin diye hatırlıyorum.
pilow2boy
QUOTE(PTN @ 1.02.2009, 18:33) *
Elf belt sende yokmu :S var dedin diye hatırlıyorum.

elf belt var kanka sen o kalsin dediny
ama pp+1 yerine wp alcam ordan para kazancam:)
veya senin daha iyi bi fikrin varsa soylermisin black dragon +1 15dx veriyo sanirim o kac para?? bide +0 i 100hp veriyo +1 ini bilmiyorum
PTN
QUOTE(pilow2boy @ 1.02.2009, 18:35) *
elf belt var kanka
ama pp+1 yerine wp alcam ordan para kazancam:)

Hmm tamam elf beltin olması iyi de, ben sanıyorum sende 5gb daha var biggrin.gif
eger ticaret yapacak kadar sabrın varsa ticaret yap ama yoksa elf belti sat judi al artan para ile eline eb +7 çek deriim helenidi sonra al :/
pilow2boy
QUOTE(PTN @ 1.02.2009, 18:38) *
Hmm tamam elf beltin olması iyi de, ben sanıyorum sende 5gb daha var biggrin.gif
eger ticaret yapacak kadar sabrın varsa ticaret yap ama yoksa elf belti sat judi al artan para ile eline eb +7 çek deriim helenidi sonra al :/

ya ama elf belt yakin dovusler icin iyi deyilmi okcu olunca elf belt yerine judi daha mantikli gelmisti eyer elf belti satip judi alsam 6gb para olur cunku elf belt 5g den gitse 2gb ye judi alirim 3gb kalir yani toplam 6gb falan olur pandan isini de ayarladim mi tmm dir is helenid 5gb falan gordum ben 1 hafta once onu aldimmi 83 de yaptimmi tmm dir biggrin.gif
veya bilmiyorum bu benim gorusum sizin gorusleriniz nelerdir ?
PTN
QUOTE(pilow2boy @ 1.02.2009, 18:43) *
ya ama elf belt yakin dovusler icin iyi deyilmi okcu olunca elf belt yerine judi daha mantikli gelmisti eyer elf belti satip judi alsam 6gb para olur cunku elf belt 5g den gitse 2gb ye judi alirim 3gb kalir yani toplam 6gb falan olur pandan isini de ayarladim mi tmm dir is helenid 5gb falan gordum ben 1 hafta once onu aldimmi 83 de yaptimmi tmm dir biggrin.gif
veya bilmiyorum bu benim gorusum sizin gorusleriniz nelerdir ?

Elf belt okçular için ideal ^^ bu bir,Helenid 5gb degil buda iki wink.gif ama sana kalmıs smile.gif
pilow2boy
QUOTE(PTN @ 1.02.2009, 18:46) *
Elf belt okçular için ideal ^^ bu bir,Helenid 5gb degil buda iki wink.gif ama sana kalmıs smile.gif

yaww gordum magenin biri +7 helenid satiyorudu 5.. bilmem kactan en fazla 6gb di 599koymustur benim aklimda 5 diye kalmis biggrin.gif
KuthsaLKesH
aparan varsa +7ee paran yoksa +7 ib
Sarppedon
+7 Eagle Eyes +70 Char İçin Uygundur
pilow2boy
yorumlar icin tskler beylerr

ama bi karar veremedim ee+7 biraz tuzlu geliyor bana biggrin.gif
lionhunter
sen dedigimi yap windforce al ^^
AkmaSaDaOluR
QUOTE(lionhunter @ 1.02.2009, 18:07) *
en iyisi windforce hem exp kasarsın hem cz !

habıre aynı seyı yazıyosun aklından zorunmu var senın yoksa postmu kasıyorsun bak adam ne demıs eagle eye+7 demeyın onu alıcak para yok gelmısın dıyosun wındforce al alla alla nasıl bır mantık bu
lionhunter
sanane olm istedigimi yazarım warmı?_ sana mı sorcam??
adama sölüorm seni ne ilgilendirio?? post kasıosamda kasıorm seni mi gerdi?
AkmaSaDaOluR
QUOTE(lionhunter @ 1.02.2009, 19:28) *
sanane olm istedigimi yazarım warmı?_ sana mı sorcam??
adama sölüorm seni ne ilgilendirio?? post kasıosamda kasıorm seni mi gerdi?

benı germedı ama modları gerıcek gıbıme gelıyor wink.gif
gereksız post kasmak emın ol modları gerıcek ok
lionhunter
ok da modlara sıgınma hemen okee?
KuthsaLKesH
beyler tartışmaya girmeyin lütfen forumu kirletmeyin
lionhunter
haklsısın dostm da adam kendi satasıyo sonra modlara sıgınıoo^^ ben windforce al diorm aadama post kasıosn dio^^
Léito|1903`
QUOTE(LanqSoLdaT @ 1.02.2009, 18:18) *
70 Bowu
+8 İB
+7 Eagle Eye's

Bu üçünden birini seçebilirsin.

+1 wink.gif
KuthsaLKesH
lionhunter ve Mr.GreeN siz hep başkalarıyla tartışmaya giiyorsunuz Mr.GreeN geçendede kolerayla tartışmıştı lionhunter sende benle bugun öğlende tartışıyorsun bu tartışmamı yoksa post kasmakmı ben anlayamadım.
AkmaSaDaOluR
QUOTE(lightfive @ 1.02.2009, 19:50) *
lionhunter ve Mr.GreeN siz hep başkalarıyla tartışmaya giiyorsunuz Mr.GreeN geçendede kolerayla tartışmıştı lionhunter sende benle bugun öğlende tartışıyorsun bu tartışmamı yoksa post kasmakmı ben anlayamadım.

genc ben gereksız yere kımseyle tartısmam ılla actırcan bana konuyu
koleraya ne oldugunuda bılıyorsun degılmı
ban yedı

Ha bu arada senıde unutmus degılım ben kolera ıle tartısırken bırden araya gırıp bana dayılanmıstın yok ben surda oturuyom gelde ıfadenı alayım gıbılerınden ama baktımkı konuya admınler mudahale edınce baktımkı hemen ıletını degıstırıp yok ben oyle demek ıstemedım yok tartısma falan demek ıstedıgım gıbılerınden laflar soyleyıp zırvalamaya basladın bu forumda acık acık soyleyım bır koleraya gıcık oluyordum o ban yedı bırde sana umarım acık bır sekılde anlatmısımdır bır daha benım hakkımda yorum yapma ceza verılmesı gerekıyor gnoll eddy veya herhangı bır yonetıcı bana cezamı verır sen sadece yorum yapma

gelelım demıs arkadas modlara sıgınıyor daha ne dıyımkı sana ben cocuk oldugun ıcın ugrasmak ıstemıyorum
lionhunter
ya dostm post kasmaktan bahsediosn20.01.2009 katıım tarihin bu 460 ileti atmışşn hiçbişe demiorm ama bari post kasmaktan bahsetme ^^

arkadaşm sana gelince benim ısrarla winforce u tavsiye etmemin nedeni Bowu kendin üretebiliyor olmanistersen ancianttan alırsn istersen pazardan adamında parası cebinde kalır nie post kasıosn diosunz anlamıorm... zaten kascak olsam emin oln boş boş konu açar kasardm üye oldugum tarihten beri...
KuthsaLKesH
QUOTE(Mr.GreeN @ 1.02.2009, 19:52) *
genc ben gereksız yere kımseyle tartısmam ılla actırcan bana konuyu
koleraya ne oldugunuda bılıyorsun degılmı
ban yedı

Ha bu arada senıde unutmus degılım ben kolera ıle tartısırken bırden araya gırıp bana dayılanmıstın yok ben surda oturuyom gelde ıfadenı alayım gıbılerınden ama baktımkı konuya admınler mudahale edınce baktımkı hemen ıletını degıstırıp yok ben oyle demek ıstemedım yok tartısma falan demek ıstedıgım gıbılerınden laflar soyleyıp zırvalamaya basladın bu forumda acık acık soyleyım bır koleraya gıcık oluyordum o ban yedı bırde sana umarım acık bır sekılde anlatmısımdır bır daha benım hakkımda yorum yapma ceza verılmesı gerekıyor gnoll eddy veya herhangı bır yonetıcı bana cezamı verır sen sadece yorum yapma

gelelım demıs arkadas modlara sıgınıyor daha ne dıyımkı sana ben cocuk oldugun ıcın ugrasmak ıstemıyorum

ben birincisi sizin tartışmanıza girmedim 2.si ben sana sadece kimseyi tehtid etme dedim o kadar yazı orda istedğin kadar okuyabilrisin adamın arkası yok die tehtid ediyorsn bende onun için tehtid etme dedim
KuthsaLKesH
QUOTE(lionhunter @ 1.02.2009, 19:57) *
ya dostm post kasmaktan bahsediosn20.01.2009 katıım tarihin bu 460 ileti atmışşn hiçbişe demiorm ama bari post kasmaktan bahsetme ^^

arkadaşm sana gelince benim ısrarla winforce u tavsiye etmemin nedeni Bowu kendin üretebiliyor olmanistersen ancianttan alırsn istersen pazardan adamında parası cebinde kalır nie post kasıosn diosunz anlamıorm... zaten kascak olsam emin oln boş boş konu açar kasardm üye oldugum tarihten beri...

sanada ise benim yazdığım iletiller öyle sallama iletiler değil hepsi gerçekci böyle olmasaydı saten yöneticiler bunun farkında olurlardı her açılan konudaki yorumlarıama bakabilrsin konular orada
AkmaSaDaOluR
QUOTE(lionhunter @ 1.02.2009, 19:57) *

benım demek ısteıdıgm sen dmeısın 3gb ye mal oluyor demısın hıc cıkardınmı pekı?
mılletın aklına yanlıs fıkırler sokma demek ıstıyorum
sen dıyelımkı gereklı olan krowaz ıtemlerını topladın ama sen gereklı yere verıdıgınde o ıtemın sana gelcegı kesın degıl vermeyede bılıyor oda sans ısı o yuzden bu lafı soyledım sana
lionhunter
hernese zaten herkes farkında neler oluo emin ol! wink.gif
NokTa
QUOTE(pilow2boy @ 1.02.2009, 18:02) *
kasmak icin değil pk icin cz icin +8 ib fiyati ne kadar ronark icin ?
+7 helenid daha mi guzel olur +8ib param yetmez sanirim o bakimdan
sizce hangisi ve fiyatlarini yazarsaniz sevinirim

Cz yapıcaksan Ve Combo biliyosan Asas ol derim smile.gif İyi combo yaparsan Bowcu ile iyi np kasamazsın asas la st felan daha iyi smile.gif
domain