Knight Online Comedy Show

Knight Online > Knight Online Dünyası > Questler
Psker.Tr
Ks cilere Büyük Darbe :
Xigenonda Apos slotuna Ks yapan Kscilere Daha fasLa dayanamayan Chucky Uruk Thronlardan Yardım iStedi Uruk Thronların Saldırdıgı Kscilerin Hepsi Hayatlarını Kaybetti Sonra Uruklara Teşekkürlerini iLeten Chucky Birdaha Onları Kesmeyecegine Dair Uruklara Söz Verdi

Spor Haberleri :
Chuckyi Kim Kesecek Adlı Yarısmada Birbirinle Kapısan Human asaslardan Hiçbiri başarıya ulasamadı Kaçmayı Başaran Chucky'e 1 spike la 1400 vuran Angelus 1. secildi 2.olan Anarchiq ancak Thurst vurabildi. Yarısmadan Sonra demeç veren chucky tek gelseler keserdim dedi ama Bu basın üyelerine Bek inandırıcı gelmedi...

Kunt un Hazin Sonu ...:
Beramusta Czde Kesip Sonra OnLarla Alay EDen KunT a Dün Aksam Geç sAatlerde Mardon Arenada Saldırı oLdu bir Grup Human ın sAldırdıgı Kunt VuranLar arasında Karusların oLduguda GOrundu Kut u Feci Şekilde Döven Saldırganları Guardlar göz Altına Aldı. iFaDeLerinde " Gene bıraksanıZ Gene DöveRiz" diyen SaLdırganLara kunt un Cevabı iLginç Oldu "Czde HesApLaşacagız" Dedi.. GüvenLik Çıkısında Civ CivLerin Kunt A HaKaREt Edip yuhalamasıda Dikkatlerden KAçmadı

Spor Büyük Maç :
Bu Akşam Oynanacak Ve Şampionun Kimin oLacagını BelirLeyeceK MaçTa WorMsPor iLe TroLL Spor KarsıLasıyor. WoRmLEr Macı aLacaKALrını iDda EdiYorLar. troLLer iSe "OnLarI EziP GecECeGiz DiYorLar
Warrior Mage ve Assasin ortak hükümeti Priestlerin colony zone'de debuff skillerini kullanmasını yasakladı bunun üzerine judgment ile saldırıya geçen bir takım priest topluluğu yüzünden tasarı ertelendi .. Ayrıca Lufferson ve Piana'da geçen çeşitli olaylarda 3 guard yaralandı ..

Dupe çetesi yakalandı...:
Bu gece özel assasin birliklerinin yaptığı baskında piyasaya sürülmek üzere çok sayıda silver ve gold bar 4milyar para ve çeşitli scroll ve itemle yakalanan çete pişman olmadıklarını bildirdi .. 9999 ban ile cezalandırılan çete elemanları temyiz mahkemesine gideceklerini açıkladılar..

çocuklar ben güldüm sizinde güleceginize aminim saygılarımla!

smile.gif alıntıdır kankalarım
Desert_Eaqle
güzelmiş biggrin.gif teşekkürler.
ama eski civcivmi kaldı bea :S
KingOfDarkness
muhahheyt biggrin.gif baya komik ama konu yanlış yerde sad.gif komik yazılar bölümüne acman lazımdı cnm benm

ExeR
Pek beğenmedim ama yinede sağol smile.gif
Gecenyargici
heehee cok komik tongue.gif
Odysseus
hehe güzeLdi saoL xD
priest_iso
gzlmıs biggrin.gif
ShiningStar
Harbiden süpermiş ama konun yanlış yerde smile.gif
-Juzzky-
artk bunlara gülmuorum :S belki 128347192847 tane okudum..

ama saol y,nede
domain