( Sözde ) Buglu Görevler

Knight Online > Knight Online Dünyası > Questler
Thirty0ne
Bazı arkadaşlarımız görevlerini veremiyormuş bazı questlerde ben vermenin yolunu buldum şimdi sizlere anlatıcam buda hiçbir yerden alıntı değil inşallah bu konunun kıymetini bilirler editletmek zorunda kaldırtmazlar neyse başlayalım:

Arkadaşlar bi görev örneğin asaslarda War Gauntlet görevi 10 tane scorpion öldürmemizi istiyor ve War Gauntlet vereceğini söylüyor fakat kestikten sonra gidip vermeye çalıştıgımızda scorpionun yerini gösteriyor ve ben buna çözüm buldum sanırsam diğerleride bunun gibidir:

Arkadaşlar 10 tane kesmemizi istiyor ; BU PREMİUMLULAR İÇİN ( galiba )
daha sonra 10 tanemizi kestik gittik vermiyo o zaman zor kullanıcaz gidip 1 tane daha scorpion kesicez ( son vuruş yapsakta olur ) yaptıktan sonra baktık yukarda gene görev bitti yazısı çıkıyor kesmeye devam 20 tane kestik bunun için F11 ' e basıp göreve bakıyoruz yukarda kaç tane kestigimizi görüyoruz.20 tane olduktan sonra bi tane daha scorpion kesiyoruz. Yukarda yazı gelmedi mi ?_ O zaman görevi teslim ediyoruz ve kabul ediyor..

Arkadaşlar aslında orda 10 tane kes diyor yani onlar hatalı gidin 10 tane keseceğinize 20 tane kesin öyle deneyin olmadı 30 tane kesin verin laop-garou görevinde ise 35 tane kes diyor 30 dan sonra artık saymıyor meraklanmayın oda hatalı 30 tane yapıp verin.

Thirty0ne
70 okunma 0 cevap insaf..
lEgOlAs_eray
saolasın güzel cevap da ben o görevleri yapsam da farketmez artık level 59
Thirty0ne
Sadece bu görev için değil tüm buglu zannedilen görevler için bu..
masterwork
snn gene 70 okunma yorum 0 bnm konuda 1890 okunma yorum 0 dı biggrin.gif
efecakir
daha az kesmemız ıcın faydalı bende cok konu acıyorum konu dısı bolumune yanıt gelmıyor konulara smile.gif wacko.gif
Linnut
Bi' teşekkürü çok görmeyelim ^^ Teşekkürler.
Sieg Heil
Sağol Can'ım paylaşım için.. haha.gif
lEgOlAs_eray
beyler bakım bizim saate göre sabah 6da bitcekmiş .. GM twitterda bana cevap verdi de hava atıyım dedim tongue.gif biggrin.gif

----------------

POINT LAZIM KANKALAR
Linnut'un Evlilik Dışı Oğlu
teşekkürler . Emeğe Saygı ... [:
lEgOlAs_eray
QUOTE(Thirty0ne @ 15.06.2009, 21:18) *
70 okunma 0 cevap insaf..

31 sen 1 haftalık üyesin toprağım. nasıl aldın imzayı?
Linnut'un Evlilik Dışı Oğlu
QUOTE(lEgOlAs_eray @ 16.06.2009, 03:25) *
31 sen 1 haftalık üyesin toprağım. nasıl aldın imzayı?

CtrL + W Yapma ! fan club başkanı tarafından imza alması için 5m point gönderildi biggrin.gif ne hafıza var bende
http://www.knightonlinearea.net/fan-clubla...lub-t70826.html
Thirty0ne
Evet smile.gif Torpilliyim biraz tongue.gif
^^BLoodShed^^
smile.gif teşekkürler eline sağlık
MrPhantasy
oyuna bu patch geldiği gün çözmüştüm bunu wacko.gif görewler buglu tam yapamamışlar wacko.gif
BackRow
loup görevi olmuyor 30 kesince olur diyosun da 30 kestim sonra dedim bi 30 daha kesiyim yine vermedi ama sonra 55 lvl da görev tamamlandı dedi neyse yinede sağol
Vict0ryIsMine
valla gorevlere nolmus bilmem. daha ilk levellerde gorev icin sahane itemler vaadediyo, sonra da vermio biggrin.gif ayrıca orc watcher gorewini hic yapamadım.
Thirty0ne
Orc Watcher görevi kaldırıldı.
Tyon Meat görevi 5M değil , 500k veriyor.
O gösterdiği güzel itemler premiumlular için..
virus14
özellikle tyon meat görevinin altını çizelim bence smile.gif ben 5m alıcam sanıp 5 tane tyon meata 500k verdim.gittim görevi bi verdim 500k geldi =D oyundan uzun süre uzak kaldıysanız benim gibi dikkat edin baya değişiklikler var
Vict0ryIsMine
evt bi ara internet baglantım kesilmisti, o zamanlar mage kasardım. internet geldikten sonra her zamanki gibi glyptodonta para kasmaya gittim, bayagı bir bezoar topladım. sonra potcuya satimm dedim, bi baktım gele gele 15k gelmis o kadar bezoardan biggrin.gif

tyon meatten hic bahsetmeyin, kafayı sıyırcaktım o gorev yuzunden biggrin.gif
generals
Beni bu düştüğüm sıkıntımdan kurtarmış oldun.
Sağol.
KöylüGörenMasumUfo
aynen 20 diyosa 30 kescen ole oluyor ancak illa pre aldircak k2
matteo1548
gece boyunca blood don kestik partyle quest 40 kdr istiyodu bizherhalde bi400 filan kestik ama gene almıyo görevi bende pre yok ayrıca
BackRow
ben şimdi oynamıyorum ama eskiden pre olmasına karşın yinede verememiştim görevi
domain